Search
Search
Close this search box.

MJESTO ODRŽAVANJA I KONTAKT ZA PRIJAVE

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Krešimirova 52a, Rijeka

Telefon: 051/554-548
E-mail: ponude@zzjzpgz.hr

Zaštita na radu – osposobljavanje

Osigurajte sigurnost Vaših zaposlenika – Osposobljavanjem “Zaštita na radu” u NZZJZ PGŽ

Zaštita na radu nije samo zakonska obveza, već i moralna odgovornost svake organizacije poslodavca prema svojim zaposlenicima.

Zaštita na radu kao multidisciplinarno područje – bavi se identifikacijom, procjenom i kontrolom rizika u cilju sigurnosti, dobrobiti te zaštite zdravlja i života radnika na random mjestu.

Zaštita na radu definirana je kao skup mjera, aktivnosti i postupaka kojima se osim sigurnosti i zdravlja mogu spriječiti ozljede i bolesti uzrokovane radom ili uvjetima na radnom mjestu.

Kako biste osigurali sigurno radno okruženje i poštovali zakonske propise, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ nudi uslugu osposobljavanja “Zaštita na radu” i to za: poslodavca i ovlaštenika poslodavca za zaštitu na rad te za radnike za rad na siguran način.

Zašto odabrati uslugu osposobljavanja “Zaštita na radu” u NZZJZ PGŽ?

Stručnost i iskustvo: Tim stručnjaka NZZJZ PGŽ s dugogodišnjim iskustvom u području zaštite na radu osigurat će da Vaši zaposlenici dobiju najbolja moguća znanja i vještine.

Prilagođenost Vašim potrebama: Svaka organizacija ima jedinstvene zahtjeve i specifičnosti. Stoga, NZZJZ PGŽ nudi fleksibilan i prilagodljiv pristup, kako bi osigurao da osposobljavanje odgovara vašem poslovnom okruženju i vrsti poslova. Osposobljavanje se može provesti i u Vašim prostorima pritom brinući se o utrošku vremena vaših zaposlenika.

Sukladnost sa zakonskim propisima: Redovitim praćenjem zakonskih propisa NZZJZ PGŽ osigurava pružanje usluga u skladu sa svim relevantnim propisima. Time će Vaša organizacija biti u potpunosti usklađena sa svim zakonskim propisima koji definiraju zaštitu na radu.

Podrška i praćenje: Podrška NZZJZ PGŽ ne završava sa završetkom osposobljavanja. Nastavit ćemo Vam pružati podršku i savjete kako biste osigurali dugoročnu učinkovitost i sigurnost na radnom mjestu.

Koje su prednosti naše usluge osposobljavanja “Zaštita na radu”?

Smanjenje rizika: Osposobljeni zaposlenici svjesniji su opasnosti i znaju kako ih izbjeći, što smanjuje rizik od nesreća i ozljeda na radu.

Povećana produktivnost: Sigurno radno okruženje potiče produktivnost zaposlenika, jer se osjećaju zaštićeno i motivirano.

Imidž i reputacija: Briga za sigurnost zaposlenika pokazuje Vašu predanost etičkom poslovanju i može poboljšati imidž vaše organizacije u očima javnosti, klijenata i partnera.

Kako do stručnog ispita iz zaštite na radu?

Ne čekajte da se dogodi nezgoda. Osigurajte sigurnost svojih zaposlenika već danas.  Za sve potrebne informacije i termine održavanja osposobljavanja kontaktirajte nas na e-mail: ponude@zzjzpgz.hr ili broj telefona 051/ 554 -548. Na svaki Vaš upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Osposobljavanje se provodi teorijski i praktično.

Korisni linkovi: Zakona o zaštiti na radu (NN br. 71/14., 118/14., 94/18. i 96/18.), Pravilnik o osposobljavanju iz zaštite na radu i polaganju stručnog ispita.

2024. gDatum održavanja osposobljavanja
SVIBANJ15.05.2024.

Saznajte više o ostalim našim uslugama osposobljavanja.

Skip to content