TJEDNO IZVJEŠĆE - PGŽ

0
novozaraženih
0
ozdravljenih
0
umrlih

COVID-19

ZONA SIGURNOSTI

25.09. – 01.10.2023.

ZBIRNO IZVJEŠĆE - ukupan broj - PGŽ

0
aktivnih
0
ozdravljenih
0
umrlih

RADNO VRIJEME I KONTAKTI

Radno vrijeme za COVID-19 info je radnim danom od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati.

PCR i BAT (brzo antigensko) testiranje
COVID-19 info - broj ne služi za informacije o nalazima
Informacije o dostavljanju nalaza
Saznaj više

COVID 19 Info centar za opće informacije o postupcima i prevenciji bolesti COVID 19

 

COVID-19 Obrade i nalazi

Osobe koje testiranje obavljaju na epidemiološku uputnicu i osobe koje se testiraju na vlastiti zahtjev (plaćena uputnica), u slučaju pozitivnog nalaza biti će kontaktirane s navedenog telefonskog broja.
Napominjemo da navedeni broj ne služi za davanje informacija o mikrobiološkim nalazima, uključujući i testiranje na COVID 19.

Nalazi pacijenata upućenih na testiranje od strane izabranih liječnika obiteljske medicine, nadležnih školskih liječnika, pedijatara ili ginekologa šalju se odmah putem sustava CEZIH liječnicima koji su izdali uputnicu za testiranje, kod kojih potom mogu dobiti informacije o nalazu i daljnjem postupanju. Nalaz se također može podignuti iz sustava E-GRAĐANI te je vidljiv na PORTALU ZDRAVLJE.

Pacijenti koji iz bilo kojega razloga hitno trebaju nalaz testa na COVID-19 izvan radnog vremena, trebaju ispuniti Obrazac privole s podatcima za dostavu i javljanje nalaza OVDJE (otvoriti link na obrazac) ili ga fizički podignuti u Zavodu te ga ispunjenoga predati prilikom uzimanja uzorka.

Skip to content