Search
Search
Close this search box.

Ambulanta za mentalno zdravlje

KONTAKTI

Adresa: Studentska 1, 51000 Rijeka
Tel: 554-125

U skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti iz 2008. g. aktivnosti NZJZZ PGŽ nadograđene su otvaranjem Ambulante za mentalno zdravlje na adresi Studentska 1 u Rijeci.

U ambulanti rade liječnici-specijalisti psihijatrije, specijalistica  dječje i adolescentne psihijatrije te psiholog. Obratiti se mogu svi zainteresirani građani koji osjećaju poteškoće kao posljedice stresnih događaja, tjeskobu, depresivnost, napade panike, ako su u procesu žalovanja, imaju teškoće vezane uz mišljenje i način doživljavanja, ako su oni sami ili članovi njihovih obitelji izloženi drugim teškim oboljenjima i sl.

Za dolazak nije potrebna uputnica, već samo zdravstvena iskaznica, a posjet se ne naplaćuje. Potrebno je prethodno se naručiti telefonom na broj 554-125.

Po dolasku,vrši se procjena provođenjem strukturiranog intervjua i, prema potrebi, psihološkog testiranja,nakon čega započinje savjetodavni odnosno psihoterapijski rad. Osim individualnog rada, moguća je i obiteljska terapija, a u indiciranim slučajevima i uvođenje farmakoterapije.

Skip to content