Search
Search
Close this search box.

Nova internetska stranica NZZJZ PGŽ prilagođena potrebama korisnika

Nova internetska stranica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, skrojena po mjeri korisnika, predstavlja sljedeći logičan korak u digitalizaciji NZZJZ PGŽ, ali i unaprjeđenju komunikacije s krajnjim korisnicima i građanima.

Građani te privatni i poslovni korisnici od sada na www.zzjzpgz.hr mogu na jednom mjestu pronaći sve usluge i djelatnosti Zavoda, kao i potrebne kontakte svih odjela te obavijesti o novostima, programima, testiranjima, cijepljenju, mjerenjima kvalitete zraka, vode, mora i koncentracije peludi u zraku, radnom vremenu i javnozdravstvenim akcijama koje provodi Zavod u suradnji s partnerima.

Osim informacija o javnozdravstvenim programima, novostima i uslugama, nova internetska stranica ima i edukativnu funkciju, gdje građani mogu pronaći savjete stručnjaka o pojedinim preventivnim djelovanjima i usvajanju zdravih životnih navika.

NZZJZ PGŽ, kao vodeća javnozdravstvena ustanova u Primorsko-goranskoj županiji, ima za cilj omogućiti efikasno prepoznavanje aktualnih javnozdravstvenih potreba građana te sukladno tome i odgovoriti na njih, a kako bi se očuvalo i unaprijedilo zdravlje populacije. Modernizacijom internetske stranice te iskorakom Zavoda na društvene mreže, NZZJZ PGŽ nastoji maksimalno biti građanima na raspolaganju te kroz dvosmjernu komunikaciju prilagoditi aktivnosti Zavoda trenutnim javnozdravstvenim potrebama.“ – rekao je zamjenik ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko – goranske županije doc.dr.sc. Željko Linšak, dipl.sanit.ing.

Responzivno sučelje internetske stranice, prilagođeno značajkama za mobilne uređaje, prilagođava se potrebama i životnim stilovima svojih korisnika te prati navike novih generacija, što je od iznimnog značaja za stvaranje dugoročnog odnosa upravo s mlađim generacijama.

U daljnjem nastojanju praćenja suvremenih komunikacijskih trendova, sve važnije novosti i obavijesti odnedavno je moguće pronaći i na Facebook stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

ARHIVA NOVOSTI

Svjetski dan bolesnika

11. veljače obilježava se  Svjetski dan bolesnika s ciljem podizanja svijesti o njihovom potrebama te težnji za stvaranjem bolje zdravstvene

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA

Svake godine se diljem svijeta 4. veljače obilježava Svjetski dan borbe protiv raka, inicijativa koja je pokrenuta još 2000. godine

Izdavanje mikrobioloških nalaza

Obavještavamo pacijente da zbog poštivanja GDPR pravila nalaze ne dostavljamo na privatne adrese elektroničke pošte. Nalazi se šalju CEZIH-om odabranom

Skip to content