Search
Search
Close this search box.

Nova internetska stranica NZZJZ PGŽ prilagođena potrebama korisnika

Nova internetska stranica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, skrojena po mjeri korisnika, predstavlja sljedeći logičan korak u digitalizaciji NZZJZ PGŽ, ali i unaprjeđenju komunikacije s krajnjim korisnicima i građanima.

Građani te privatni i poslovni korisnici od sada na www.zzjzpgz.hr mogu na jednom mjestu pronaći sve usluge i djelatnosti Zavoda, kao i potrebne kontakte svih odjela te obavijesti o novostima, programima, testiranjima, cijepljenju, mjerenjima kvalitete zraka, vode, mora i koncentracije peludi u zraku, radnom vremenu i javnozdravstvenim akcijama koje provodi Zavod u suradnji s partnerima.

Osim informacija o javnozdravstvenim programima, novostima i uslugama, nova internetska stranica ima i edukativnu funkciju, gdje građani mogu pronaći savjete stručnjaka o pojedinim preventivnim djelovanjima i usvajanju zdravih životnih navika.

NZZJZ PGŽ, kao vodeća javnozdravstvena ustanova u Primorsko-goranskoj županiji, ima za cilj omogućiti efikasno prepoznavanje aktualnih javnozdravstvenih potreba građana te sukladno tome i odgovoriti na njih, a kako bi se očuvalo i unaprijedilo zdravlje populacije. Modernizacijom internetske stranice te iskorakom Zavoda na društvene mreže, NZZJZ PGŽ nastoji maksimalno biti građanima na raspolaganju te kroz dvosmjernu komunikaciju prilagoditi aktivnosti Zavoda trenutnim javnozdravstvenim potrebama.“ – rekao je zamjenik ravnatelja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko – goranske županije doc.dr.sc. Željko Linšak, dipl.sanit.ing.

Responzivno sučelje internetske stranice, prilagođeno značajkama za mobilne uređaje, prilagođava se potrebama i životnim stilovima svojih korisnika te prati navike novih generacija, što je od iznimnog značaja za stvaranje dugoročnog odnosa upravo s mlađim generacijama.

U daljnjem nastojanju praćenja suvremenih komunikacijskih trendova, sve važnije novosti i obavijesti odnedavno je moguće pronaći i na Facebook stranici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

ARHIVA NOVOSTI

SUKLADNI UZORCI NA PODRUČJU GRADA ČABRA

Ponovljenim uzorkovanjem vode za ljudsku potrošnju dana 27.05.2024. u mjestima Donji Žagari, Plešce i Gorači ustanovljeno je da su uzorci SUKLADNI Pravilniku o parametrima

NATJEČAJ ZA SPECIJALIZACIJU

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije raspisao je Natječaj za upućivanje doktora medicine na specijalizaciju iz: Pisane prijave na

Ospice

Zadnjih mjeseci se bilježi povećan broj oboljelih od ospica u Europi, a pogotovo u nama susjednim zemljama (BIH , Srbija

Skip to content