Cijepljenje protiv COVID-19

Obavještavamo vas da će se cijepljenje protiv SARS CoV-2 provoditi bez prethodnog naručivanja (“otvorena vrata”) prema sljedećem rasporedu:

ZA PODRUČJE RIJEKE I RIJEČKOG PRSTENA:

Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ (Krešimirova 52a)

  • od 12.9. do 7.10.2022. godine cijepljenje protiv COVID-19 provodit će se radnim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 19,30 sati u prostoriji ispred zgrade NZZJZPGŽ. Ostala cijepljenja i dalje se provode u ambulanti 4 zgrade Zavoda.

  • Od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00h do 19:30h
  • Cijepljenje se provodi od 08:00 do 15:00h u prostoriji ispred zgrade NZZJZ PGŽ. Od 15:00h do 19:30h cijepljenje se provodi u ambulanti 4 (u zgradi NZZJZ PGŽ)

Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID 19:

Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID-19 (djeca u dobi od 5 do 11 godina) odvija se petkom u terminu od 13:00h do 19:30h.

Prethodne konzultacije vezane uz cijepljenje je moguće provesti s izabranim pedijatrom, kao i nadležnim školskim liječnikom, popis je moguće potražiti na internet stranici Zavoda za javno zdravstvo PGŽ (Odjel školske i sveučilišne medicine – OVDJE).

ZA PODRUČJE LIBURNIJE:

  • Počevši od utorka, 1. 3. 2022., cijepljenje protiv COVID-19 na liburnijskom području će se provoditi svakog utorka u novom terminu od 15.00 do 18.00 sati u Ispostavi Opatija NZZJZ na 1. katu – Epidemiološki odjel, na adresi Stube dr. Vande Ekl 1, Opatija.

ZA PODRUČJE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE U ISPOSTAVAMA NZZJZ

CIJEPLJENJE STARIJIH, NEPOKRETNIH I TEŽE POKRETNIH OSOBA TE OSTALIH IZRAZITO VULNERABILNIH SKUPINA BOLESNIKA UKLJUČUJUĆI OSOBE S INVALIDITETOM

  • Na području Primorsko-goranske županije cijepljenje starijih, nepokretnih i teže pokretnih osoba te ostalih izrazito vulnerabilnih skupina bolesnika uključujući osobe s invaliditetom provodi se u obliku kućne posjete od strane mobilnih timova u nadležnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.
  • S obzirom da je sam proces cijepljenja sporiji nego cijepljenje na punktu te podrazumijeva određene organizacijske izazove zbog planiranja adekvatnog broja doza cjepiva koje se trebaju utrošiti u kratkom vremenu, molimo naše sugrađane da se za cijepljenje u okviru kućne posjete unaprijed prijave na telefonski broj 051/554-802, radnim danima od 07:00 do 20:00 sati.
  • Drive-in cijepljenje provodi se na parkiralištu Zavoda. Po dolasku, pratnja se treba javiti u prostoriju za cijepljenje ispred zgrade Zavoda ili nazvati broj telefona 051/358-731. Drive-in cijepljenje provodi se od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.30 sati te subotom od 8.00 do 13.00 sati.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Cijepljenje se provodi svim vrstama cjepiva ISKLJUČIVO protiv COVID-19.
  • Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv COVID-19.

Informacije o prometnim linijama koje prolaze blizu lokacije cijepljenja možete pronaći ovdje.

ARHIVA NOVOSTI

NESUKLADNI UZORCI

Dana 17.09.2022. nakon uzorkovanja vode za ljudsku potrošnju na području grada Čabra utvrđeno je da u mjestima: GEROVO; TRŠĆE; PREZID;

NESUKLADNI UZORCI

Uzorkovanjem za potrebe monitoringa Ministarstva zdravstva utvrđeno je da uzorci vode u mjestima JABLAN I FUŽINE NISU SUKLADNI odredbama Pravilnika o prametrima sukladnosti,

NESUKLADNI UZORCI

Uzorkovanjem dana 16.09.2022. nakon obilnih padalina utvrđeno je da uzorci vode u mjestima Čabar i Prezid NISU SUKLADNI odredbama Pravilnika o prametrima sukladnosti,

Skip to content