Cijepljenje protiv COVID-19

U sklopu kampanje cijepljenja protiv bolesti COVID-19, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije provodi cijepljenje prema sljedećem rasporedu:

ZA PODRUČJE RIJEKE I RIJEČKOG PRSTENA:

Lokacija: Ambulanta 4 (Odjel za epidemiologiju zaraznih i kroničnih nezaraznih bolesti)
Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ (Krešimirova 52a, Rijeka)

Termini: Ponedjeljak – petak, od 08:00 do 19:30 sati


Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID 19:

Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID-19 (djeca u dobi od 6 mjeseci do 11 godina) odvija se u redovnim terminima (ambulanta broj 4, Odjel za epidemiologiju zaraznih i kroničnih nezaraznih bolesti).

Prethodne konzultacije vezane uz cijepljenje je moguće provesti s izabranim pedijatrom, kao i nadležnim školskim liječnikom, popis je moguće potražiti na internet stranici Zavoda za javno zdravstvo PGŽ (Odjel školske i sveučilišne medicine – OVDJE).

ZA PODRUČJE LIBURNIJE:

  • ​VAŽNO: Novi termin cijepljenja od 1.1.2023 – utorkom od 10.00 do 12.00 u Ispostavi Opatija NZZJZ na 1. katu – Epidemiološki odjel, na adresi , Opatija.

ZA PODRUČJE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE U ISPOSTAVAMA NZZJZ

CIJEPLJENJE STARIJIH, NEPOKRETNIH I TEŽE POKRETNIH OSOBA TE OSTALIH IZRAZITO VULNERABILNIH SKUPINA BOLESNIKA UKLJUČUJUĆI OSOBE S INVALIDITETOM

  • Na području Primorsko-goranske županije cijepljenje starijih, nepokretnih i teže pokretnih osoba te ostalih izrazito vulnerabilnih skupina bolesnika uključujući osobe s invaliditetom provodi se u obliku kućne posjete od strane mobilnih timova u nadležnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.
  • S obzirom da je sam proces cijepljenja sporiji nego cijepljenje na punktu te podrazumijeva određene organizacijske izazove zbog planiranja adekvatnog broja doza cjepiva koje se trebaju utrošiti u kratkom vremenu, molimo naše sugrađane da se za cijepljenje u okviru kućne posjete unaprijed prijave na telefonski broj 051/358-786, radnim danima (od ponedjeljka do petka) od 08:00 do 15:00 sati
  • Drive-in cijepljenje provodi se na parkiralištu Zavoda. Po dolasku, pratnja se treba javiti u ambulantu 4 ili nazvati broj telefona 051/ 358 – 786. Drive-in cijepljenje provodi se od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15:00 sati.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv COVID-19.

Informacije o prometnim linijama koje prolaze blizu lokacije cijepljenja možete pronaći ovdje.

ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content