Search
Search
Close this search box.

Cijepljenje protiv COVID-19

U sklopu kampanje cijepljenja protiv bolesti COVID-19, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije provodi cijepljenje prema sljedećem rasporedu:

ZA PODRUČJE RIJEKE I RIJEČKOG PRSTENA:

Lokacija: Ambulanta 4 (Odjel za epidemiologiju zaraznih i kroničnih nezaraznih bolesti)
Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ (Krešimirova 52a, Rijeka)

Termini: Ponedjeljak – petak, od 08:00 do 19:30 sati


Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID 19:

Dobrovoljno cijepljenje djece protiv COVID-19 (djeca u dobi od 6 mjeseci do 11 godina) odvija se u redovnim terminima (ambulanta broj 4, Odjel za epidemiologiju zaraznih i kroničnih nezaraznih bolesti).

Prethodne konzultacije vezane uz cijepljenje je moguće provesti s izabranim pedijatrom, kao i nadležnim školskim liječnikom, popis je moguće potražiti na internet stranici Zavoda za javno zdravstvo PGŽ (Odjel školske i sveučilišne medicine – OVDJE).

ZA PODRUČJE LIBURNIJE:

  • ​VAŽNO: Novi termin cijepljenja od 1.1.2023 – utorkom od 10.00 do 12.00 u Ispostavi Opatija NZZJZ na 1. katu – Epidemiološki odjel, na adresi , Opatija.

ZA PODRUČJE PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE U ISPOSTAVAMA NZZJZ

CIJEPLJENJE STARIJIH, NEPOKRETNIH I TEŽE POKRETNIH OSOBA TE OSTALIH IZRAZITO VULNERABILNIH SKUPINA BOLESNIKA UKLJUČUJUĆI OSOBE S INVALIDITETOM

  • Drive-in cijepljenje provodi se na parkiralištu Zavoda. Po dolasku, pratnja se treba javiti u ambulantu 4 ili nazvati broj telefona 051/ 358 – 786. Drive-in cijepljenje provodi se od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15:00 sati.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv COVID-19.

Informacije o prometnim linijama koje prolaze blizu lokacije cijepljenja možete pronaći ovdje.

ARHIVA NOVOSTI

Skip to content