Search
Search
Close this search box.

Poziv na međunarodnu konferenciju “Prevencijom do kulture nenasilja”

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko–goranske županije i Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju 28. i 29. svibnja 2021. godine MEĐUNARODNU KONFERENCIJU “PREVENCIJOM DO KULTURE NENASILJA”.

1. dana konferencije program će se odvijati uživo u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci, na adresi Verdijeva bb, poštujući preporučene epidemiološke mjere. Konferenciju je u realnom vremenu moguće pratiti i virtualno, putem Zoom platforme.

2. dan konferencije organiziran je isključivo u online formatu.

Konferencija je namijenjena stručnjacima iz sustava zdravstva, socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, pravosuđa te organizacija civilnog društva, a čije je djelovanje usmjereno na razvoj i provedbu preventivnih programa u zajednici usmjerenih na zaštitu djece i mladih u online okruženju.

Svoje aktivno i pasivno sudjelovanje možete prijaviti putem poveznice: https://csi.hr/registracija/html/unosregistracije.php

Molimo da sudjelovanje prijavite najkasnije do 23. svibnja 2021. godine u 20.00 sati.

PROGRAM KONFERENCIJE

Pročitajte više

ARHIVA NOVOSTI

Svjetski dan bolesnika

11. veljače obilježava se  Svjetski dan bolesnika s ciljem podizanja svijesti o njihovom potrebama te težnji za stvaranjem bolje zdravstvene

Skip to content