Search
Search
Close this search box.

Obavijest roditeljima/starateljima o upisu u 1. razred osnovne škole na području Primorsko-goranske županije za školsku godinu 2023./2024.

Pozivaju se roditelji/staratelji  da od 23. do 27. siječnja 2023. godine izvrše prijavu djeteta u osnovnu školu najbližu mjestu prebivališta/boravišta putem elektronske pošte odnosno telefona ili mobitela.

Javni poziv Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije odnosi se na djecu rođenu od 01. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2017. godine, a roditelji/staratelji dužni su pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u 1. razred osnovne škole prema utvrđenom planu upisa za 2023./2024. godinu.

Prijava treba sadržavati ime, prezime i OIB djeteta, adresu prebivališta/boravišta uz napomenu da li se radi o djetetu s teškoćama u razvoju te adresu elektronske pošte oba roditelja/staratelja  i brojeve telefona/mobitela.

Sve informacije roditelji/staratelji mogu dobiti u osnovnoj školi prema upisnom području, kod nadležnog školskog liječnika u zdravstvenoj ustanovi, na web stranici Primorsko-goranske županije www.pgz.hr, pod Ustroj/Upravna tijela/Upravni odjel za odgoj i obrazovanje/Obrasci, a više informacija mogu saznati i u informativnom obrascu o upisu u 1. razred.


ARHIVA NOVOSTI

Skip to content