Search
Search
Close this search box.

Obavijest roditeljima/starateljima o upisu u 1. razred osnovne škole na području Primorsko-goranske županije za školsku godinu 2023./2024.

Pozivaju se roditelji/staratelji  da od 23. do 27. siječnja 2023. godine izvrše prijavu djeteta u osnovnu školu najbližu mjestu prebivališta/boravišta putem elektronske pošte odnosno telefona ili mobitela.

Javni poziv Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije odnosi se na djecu rođenu od 01. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2017. godine, a roditelji/staratelji dužni su pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u 1. razred osnovne škole prema utvrđenom planu upisa za 2023./2024. godinu.

Prijava treba sadržavati ime, prezime i OIB djeteta, adresu prebivališta/boravišta uz napomenu da li se radi o djetetu s teškoćama u razvoju te adresu elektronske pošte oba roditelja/staratelja  i brojeve telefona/mobitela.

Sve informacije roditelji/staratelji mogu dobiti u osnovnoj školi prema upisnom području, kod nadležnog školskog liječnika u zdravstvenoj ustanovi, na web stranici Primorsko-goranske županije www.pgz.hr, pod Ustroj/Upravna tijela/Upravni odjel za odgoj i obrazovanje/Obrasci, a više informacija mogu saznati i u informativnom obrascu o upisu u 1. razred.


ARHIVA NOVOSTI

Svjetski dan bolesnika

11. veljače obilježava se  Svjetski dan bolesnika s ciljem podizanja svijesti o njihovom potrebama te težnji za stvaranjem bolje zdravstvene

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA

Svake godine se diljem svijeta 4. veljače obilježava Svjetski dan borbe protiv raka, inicijativa koja je pokrenuta još 2000. godine

Izdavanje mikrobioloških nalaza

Obavještavamo pacijente da zbog poštivanja GDPR pravila nalaze ne dostavljamo na privatne adrese elektroničke pošte. Nalazi se šalju CEZIH-om odabranom

Skip to content