Search
Search
Close this search box.

NZZJZ PGŽ za privatne iznajmljivače  organizira “Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena”, obvezna  prethodna prijava

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije 30. ožujka održat će “Dane otvorenih vrata” na kojima će se privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena.

S obzirom na zakonsku obveza ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je obavezna prethodna prijava putem online obrasca. 

S obzirom na veliki broj zainteresiranih osoba, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije predvidio je nekoliko termina kako bi se prilagodio obvezama i radnom vremenu svih zainteresiranih građana. Na prijavnom obrascu građani mogu izabrati jedan od ponuđenih termina u Rijeci (14:00, 17:00 i 18:30 sati).

Termini unutar prijavnog obrasca vidljivi su do ispunjenja maksimalne kvote sudionika, a u slučaju velikog broja prijavljenih, NZZJZ PGŽ obavijestit će građane o novom terminu održavanja “Dana otvorenih vrata –  Preporuka za pravilno održavanje bazena” u Rijeci te po Ispostavama diljem županije.

ARHIVA NOVOSTI

VIRUSNI HEPATITISI

Srpanj se obilježava kao Mjesec svjesnosti o hepatitisu, unutar kojeg  28. srpnja obilježavamo Svjetski dan hepatitisa…

Skip to content