NZZJZ PGŽ za privatne iznajmljivače  organizira “Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena”, obvezna  prethodna prijava

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije 30. ožujka održat će “Dane otvorenih vrata” na kojima će se privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena.

S obzirom na zakonsku obveza ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je obavezna prethodna prijava putem online obrasca. 

S obzirom na veliki broj zainteresiranih osoba, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije predvidio je nekoliko termina kako bi se prilagodio obvezama i radnom vremenu svih zainteresiranih građana. Na prijavnom obrascu građani mogu izabrati jedan od ponuđenih termina u Rijeci (14:00, 17:00 i 18:30 sati).

Termini unutar prijavnog obrasca vidljivi su do ispunjenja maksimalne kvote sudionika, a u slučaju velikog broja prijavljenih, NZZJZ PGŽ obavijestit će građane o novom terminu održavanja “Dana otvorenih vrata –  Preporuka za pravilno održavanje bazena” u Rijeci te po Ispostavama diljem županije.

ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content