Search
Search
Close this search box.

NZZJZ PGŽ: Nova certifikacija sustava energetske učinkovitosti te sustava upravljanja zdravljem i zaštite na radu

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije uspješno je certificirao sustav energetske učinkovitosti (ISO 50001) i sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu (ISO 45001).

Time se NZZJZ PGŽ uvrstio među rijetke zavode u Hrvatskoj koji imaju implementirane i certificirane standarde iz tog područja sustava.

Podsjetimo, NZZJZ PGŽ je prvi međunarodni standard kvalitete (ISO/IEC 17025) uveo prije 17 godina i otada nastavljaju kontinuirano ulagati u kvalitetu, ali i brigu za korisnike i zaposlenike.

Certifikacija sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu potiče daljnji napredak u segmentu sprječavanja pojave nesreća i incidenata te smanjenja takvih rizika za zaposlenike i korisnike.

Nakon uspješne certifikacije prema ISO 14001, NZZJZ PGŽ nastavlja sustavno ulagati u brigu prema okolišu i smanjenje negativnog utjecaja na okoliš, a svoje odgovorno poslovanje u tom odlučili su ojačati i uspostavom nove certifikacije (ISO 50001) kojom brinu o smanjenju potrošnje energije i emisije stakleničkih plinova.


ARHIVA NOVOSTI

SUKLADNI UZORCI NA PODRUČJU GRADA ČABRA

Ponovljenim uzorkovanjem vode za ljudsku potrošnju dana 27.05.2024. u mjestima Donji Žagari, Plešce i Gorači ustanovljeno je da su uzorci SUKLADNI Pravilniku o parametrima

NATJEČAJ ZA SPECIJALIZACIJU

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije raspisao je Natječaj za upućivanje doktora medicine na specijalizaciju iz: Pisane prijave na

Ospice

Zadnjih mjeseci se bilježi povećan broj oboljelih od ospica u Europi, a pogotovo u nama susjednim zemljama (BIH , Srbija

Skip to content