Search
Search
Close this search box.

NZZJZ PGŽ: Nova certifikacija sustava energetske učinkovitosti te sustava upravljanja zdravljem i zaštite na radu

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije uspješno je certificirao sustav energetske učinkovitosti (ISO 50001) i sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu (ISO 45001).

Time se NZZJZ PGŽ uvrstio među rijetke zavode u Hrvatskoj koji imaju implementirane i certificirane standarde iz tog područja sustava.

Podsjetimo, NZZJZ PGŽ je prvi međunarodni standard kvalitete (ISO/IEC 17025) uveo prije 17 godina i otada nastavljaju kontinuirano ulagati u kvalitetu, ali i brigu za korisnike i zaposlenike.

Certifikacija sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu potiče daljnji napredak u segmentu sprječavanja pojave nesreća i incidenata te smanjenja takvih rizika za zaposlenike i korisnike.

Nakon uspješne certifikacije prema ISO 14001, NZZJZ PGŽ nastavlja sustavno ulagati u brigu prema okolišu i smanjenje negativnog utjecaja na okoliš, a svoje odgovorno poslovanje u tom odlučili su ojačati i uspostavom nove certifikacije (ISO 50001) kojom brinu o smanjenju potrošnje energije i emisije stakleničkih plinova.


ARHIVA NOVOSTI

Svjetski dan bolesnika

11. veljače obilježava se  Svjetski dan bolesnika s ciljem podizanja svijesti o njihovom potrebama te težnji za stvaranjem bolje zdravstvene

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA

Svake godine se diljem svijeta 4. veljače obilježava Svjetski dan borbe protiv raka, inicijativa koja je pokrenuta još 2000. godine

Izdavanje mikrobioloških nalaza

Obavještavamo pacijente da zbog poštivanja GDPR pravila nalaze ne dostavljamo na privatne adrese elektroničke pošte. Nalazi se šalju CEZIH-om odabranom

Skip to content