NZZJZ PGŽ Ispostava Rab za privatne iznajmljivače  organizira “Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena”

Nastavni Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije – Ispostava Rab 18. travnja 2023. u 18:00 sati  (utorak ) u velikoj vijećnici Grada Raba održat će “Dane otvorenih vrata” na kojima će se privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena.

S obzirom na zakonsku obveza ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.


ARHIVA NOVOSTI

Skip to content