„Health for All?! – Challenges in Ageing Societies”

Poštovani,

čast nam je izvijestiti da će se 25. svibnja 2023. godine na Zdravstvenom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani održati 10. međunarodni simpozij „Health for All?! – Challenges in Ageing Societies” u organizaciji Katedre za socijalnu medicinu i epidemiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Zdravstvenog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani.

Simpozij će biti organiziran u hibridnom obliku kako bi bio dostupan širem krugu sudionika. Simpozij je bodovan od strane Hrvatske komore zdravstvenih radnika, a sudjelovanje će biti bodovano i od Hrvatske liječničke komore sukladno Pravilniku o trajnoj medicinskoj izobrazbi. Sudjelovanje na Simpoziju je besplatno za studente doktorskih studija Medicinskog fakulteta u Rijeci kojima se priznaje kao izborna aktivnost u visini 1,0 ECTS bodova za aktivno, 0,6 ECTS bodova za pasivno sudjelovanje te 0,5 ECTS bodova za sudjelovanje online. Više informacija o Simpoziju možete naći na poveznici International Symposium: Health for All – Challenges in ageing societies (uni-lj.si).

Organizacijski odbor Simpozija

ARHIVA NOVOSTI

EUROPSKI TJEDAN TESTIRANJA 2023.

Ove godine, kao i svake prethodne, povodom obilježavanja Europskog tjedna testiranja, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ organizira brojne aktivnosti

Skip to content