„Health for All?! – Challenges in Ageing Societies”

Poštovani,

čast nam je izvijestiti da će se 25. svibnja 2023. godine na Zdravstvenom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani održati 10. međunarodni simpozij „Health for All?! – Challenges in Ageing Societies” u organizaciji Katedre za socijalnu medicinu i epidemiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Zdravstvenog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani.

Simpozij će biti organiziran u hibridnom obliku kako bi bio dostupan širem krugu sudionika. Simpozij je bodovan od strane Hrvatske komore zdravstvenih radnika, a sudjelovanje će biti bodovano i od Hrvatske liječničke komore sukladno Pravilniku o trajnoj medicinskoj izobrazbi. Sudjelovanje na Simpoziju je besplatno za studente doktorskih studija Medicinskog fakulteta u Rijeci kojima se priznaje kao izborna aktivnost u visini 1,0 ECTS bodova za aktivno, 0,6 ECTS bodova za pasivno sudjelovanje te 0,5 ECTS bodova za sudjelovanje online. Više informacija o Simpoziju možete naći na poveznici International Symposium: Health for All – Challenges in ageing societies (uni-lj.si).

Organizacijski odbor Simpozija

ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content