Cijepljenje protiv COVID-19 nepokretnih i slabije pokretnih osoba

  • Na području Primorsko-goranske županije cijepljenje starijih, nepokretnih i teže pokretnih osoba te ostalih izrazito vulnerabilnih skupina bolesnika uključujući osobe s invaliditetom provodi se u obliku kućne posjete od strane mobilnih timova u nadležnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.
  • S obzirom da je sam proces cijepljenja sporiji nego cijepljenje na punktu te podrazumijeva određene organizacijske izazove zbog planiranja adekvatnog broja doza cjepiva koje se trebaju utrošiti u kratkom vremenu, molimo naše sugrađane da se za cijepljenje u okviru kućne posjete unaprijed prijave na telefonski broj 051/ 358 – 786, od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati.
  • Drive-in cijepljenje provodi se na parkiralištu Zavoda. Po dolasku, pratnja se treba javiti u prostoriju za cijepljenje ispred zgrade Zavoda (ili unutar Zgrade ako dolazi nakon 15:00 h) ili nazvati broj telefona 051/ 358 – 786. Drive-in cijepljenje provodi se od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv COVID-19.

Informacije o prometnim linijama koje prolaze blizu lokacije cijepljenja možete pronaći ovdje.

ARHIVA NOVOSTI

Skip to content