Cijepljenje starijih, nepokretnih i teže pokretnih osoba te ostalih izrazito vulnerabilnih skupina bolesnika uključujući osobe s invaliditetom

  • Na području Primorsko-goranske županije cijepljenje starijih, nepokretnih i teže pokretnih osoba te ostalih izrazito vulnerabilnih skupina bolesnika uključujući osobe s invaliditetom provodi se u obliku kućne posjete od strane mobilnih timova u nadležnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.
  • S obzirom da je sam proces cijepljenja sporiji nego cijepljenje na punktu te podrazumijeva određene organizacijske izazove zbog planiranja adekvatnog broja doza cjepiva koje se trebaju utrošiti u kratkom vremenu, molimo naše sugrađane da se za cijepljenje u okviru kućne posjete unaprijed prijave na telefonski broj 051/554-802, radnim danima od 07:00 do 20:00 sati.
  • Drive-in cijepljenje provodi se na parkiralištu Zavoda. Po dolasku, pratnja se treba javiti u prostoriju za cijepljenje ispred zgrade Zavoda ili nazvati broj telefona 051/358-731. Drive-in cijepljenje provodi se od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.30 sati te subotom od 8.00 do 13.00 sati.
Skip to content