Skip to content

12. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Propolis i zdravlje

U petak, 06. listopada 2023. godine u Gradskoj vijećnici u Kastvu (Trg Lokvina 3) održat će se 12. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Propolis i zdravlje.

Ove godine konferenciju će biti moguće pratiti i u hibridnom formatu putem Zoom platforme, a pristupiti se može i skeniranjem QR kod za sudjelovanje koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Konferencija započinje u 9:00 sati, sudjelovanje je besplatno,  a detaljan program konferencije s popisom tema i predavača moguće je preuzeti ovdje.

Konferencija je namijenjena sagledavanju odrednica sigurnosti, zdravstvene ispravnosti, kakvoće i podrijetla pčelinjih proizvoda, ali veže se i uz institucionalne i izvaninstitucionalne oblike pčelarske proizvodnje. Tematski se obrađuju aktualnosti vezane uz upravljanje kakvoćom pčelinjih proizvoda njihovih prerađevina pri čemu je jako naglašeno vrednovanje sigurnosnih značajki njihove uporabe. Polemike koje se vode unutar ovog dinamičnog sektora predstavljaju veliki poticaj za dijeljenje iskustava, unutar i izvan okvira proizvodnog procesa. Konferencija je dobila status najvažnijeg godišnjeg okupljanja proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz Hrvatske i inozemstva.



ARHIVA NOVOSTI

RADNO VRIJEME NZZJZ PGŽ NA BLAGDAN TIJELOVA

U četvrtak, 19. lipnja 2025. na blagdan Tijelova Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije neće raditi. U srijedu, 18. lipnja 2025. radit će se do 19:00 sati.

RADNO VRIJEME – DAN DRŽAVNOSTI

U petak, 30. svibnja 2025. povodom Dana državnosti Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije neće raditi. Ostale dane Zavod će raditi sukladno radnom

ZZJZPGŽ
Pregled privatnosti

Web stranica koristi kolačiće u svrhu pružanja najboljeg iskustva za korisnike. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže nam da shvatimo koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.