Search
Search
Close this search box.

12. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Propolis i zdravlje

U petak, 06. listopada 2023. godine u Gradskoj vijećnici u Kastvu (Trg Lokvina 3) održat će se 12. Nacionalna konferencija o sigurnosti i kakvoći pčelinjih proizvoda – Propolis i zdravlje.

Ove godine konferenciju će biti moguće pratiti i u hibridnom formatu putem Zoom platforme, a pristupiti se može i skeniranjem QR kod za sudjelovanje koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Konferencija započinje u 9:00 sati, sudjelovanje je besplatno,  a detaljan program konferencije s popisom tema i predavača moguće je preuzeti ovdje.

Konferencija je namijenjena sagledavanju odrednica sigurnosti, zdravstvene ispravnosti, kakvoće i podrijetla pčelinjih proizvoda, ali veže se i uz institucionalne i izvaninstitucionalne oblike pčelarske proizvodnje. Tematski se obrađuju aktualnosti vezane uz upravljanje kakvoćom pčelinjih proizvoda njihovih prerađevina pri čemu je jako naglašeno vrednovanje sigurnosnih značajki njihove uporabe. Polemike koje se vode unutar ovog dinamičnog sektora predstavljaju veliki poticaj za dijeljenje iskustava, unutar i izvan okvira proizvodnog procesa. Konferencija je dobila status najvažnijeg godišnjeg okupljanja proizvođačke, stručne i znanstvene zajednice na nacionalnoj razini, uz sudjelovanje uglednih gostiju iz Hrvatske i inozemstva.ARHIVA NOVOSTI

Skip to content