POGODNOSTI ZA ZAPOSLENIKE

Poštovani radnici Zavoda,

Kao što već znate, kontinuirano se trudimo poboljšati radne uvjete za sve zaposlenike našeg  kolektiva kako bi radno okruženje u Zavodu bilo što ugodnije i produktivnije.

U prosincu je po prvi puta bilo omogućeno anonimno iznošenje vaših kritika, želja, sugestija i prijedloga, a mnogi od vas su tim putem izrazili želju da se radnicima osiguraju pogodnosti u vidu posebnih popusta u teretanama, sportskim klubovima, dućanima zdrave hrane i sl., što sam i obećao da ću nastojati učiniti.

Stoga, iznimno mi je zadovoljstvo prezentirati vam listu partnera koji su djelatnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije vrlo rado odobrili posebne pogodnosti pri korištenju njihovih usluga ili kupnji proizvoda.

Vjerujem kako ćemo listu pogodnosti i popusta za naše djelatnike s vremenom proširivati.


ARHIVA NOVOSTI

RADNE UPUTE

RADNA UPUTA O POSTUPANJU U SLUČAJU EKSPOZICIJSKOG INCIDENTA ILI OZLJEDE OŠTRIM PREDMETOM RADNA UPUTA O POSTUPANJU U SLUČAJU OZLJEDE NA

POGODNOSTI ZA ZAPOSLENIKE

Poštovani radnici Zavoda, Kao što već znate, kontinuirano se trudimo poboljšati radne uvjete za sve zaposlenike našeg  kolektiva kako bi radno

Skip to content