Search
Search
Close this search box.

OnMyMind aplikacija za mlade Odsjeka za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja NZZJZ PGŽ

Tražiš rješenje za životne izazove pomoću komunikacijskih i socijalnih vještina? Želiš naučiti prepoznati i nositi se sa svojim mislima, reakcijama i emocijama?


Pronađi odgovore na navedena pitanja i saznaj više o učinkovitim tehnikama i alatima vezanim uz dobrobit i očuvanje mentalnog zdravlja u aplikaciji OnMyMind.


Osjećaš li  potrebu za podrškom i želiš  o svojim problemima razgovarati sa stručnjakom, u okviru aplikacije možeš pronaći kontakte psiholoških  savjetovališta u svom gradu.


Zapamti – potražiti pomoć znak je snage!


Web aplikaciju OnMyMind izradili su stručnjaci koji niz godina rade s djecom i mladima. Sadržaji aplikacije, kao što su komunikacija, socijalne vještine, rješavanje sukoba, zauzimanje za sebe, učenje i organizacija vremena, suočavanje sa stresom, tehnike samopomoći, odnosi s roditeljima i vršnjacima te poteškoće mentalnog zdravlja, odgovor su na potrebe tinejdžera koje su izrazili individualno, ali i kroz niz razgovora u grupama. Razvoj aplikacije i pripremu sadržaja podržao je i Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci.


Prijava u OnMyMind je dobrovoljna i služi samo kako bi aplikacija mogla „zapamtiti“ gdje si stao/la s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio/la i slično. Za one koji to ne žele, omogućeno je korištenje OnMyMind sadržaja bez prijave!

Za upite o radu Odsjeka za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja NZZJZ PGŽ možete se javiti na broj 051/335-920, a komentare i prijedloge o aplikaciji možete nam slati na onmymind@zzjzpgz.hr.

ARHIVA NOVOSTI

Svjetski dan bolesnika

11. veljače obilježava se  Svjetski dan bolesnika s ciljem podizanja svijesti o njihovom potrebama te težnji za stvaranjem bolje zdravstvene

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA

Svake godine se diljem svijeta 4. veljače obilježava Svjetski dan borbe protiv raka, inicijativa koja je pokrenuta još 2000. godine

Izdavanje mikrobioloških nalaza

Obavještavamo pacijente da zbog poštivanja GDPR pravila nalaze ne dostavljamo na privatne adrese elektroničke pošte. Nalazi se šalju CEZIH-om odabranom

Skip to content