Search
Search
Close this search box.

OnMyMind aplikacija za mlade Odsjeka za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja NZZJZ PGŽ

Tražiš rješenje za životne izazove pomoću komunikacijskih i socijalnih vještina? Želiš naučiti prepoznati i nositi se sa svojim mislima, reakcijama i emocijama?


Pronađi odgovore na navedena pitanja i saznaj više o učinkovitim tehnikama i alatima vezanim uz dobrobit i očuvanje mentalnog zdravlja u aplikaciji OnMyMind.


Osjećaš li  potrebu za podrškom i želiš  o svojim problemima razgovarati sa stručnjakom, u okviru aplikacije možeš pronaći kontakte psiholoških  savjetovališta u svom gradu.


Zapamti – potražiti pomoć znak je snage!


Web aplikaciju OnMyMind izradili su stručnjaci koji niz godina rade s djecom i mladima. Sadržaji aplikacije, kao što su komunikacija, socijalne vještine, rješavanje sukoba, zauzimanje za sebe, učenje i organizacija vremena, suočavanje sa stresom, tehnike samopomoći, odnosi s roditeljima i vršnjacima te poteškoće mentalnog zdravlja, odgovor su na potrebe tinejdžera koje su izrazili individualno, ali i kroz niz razgovora u grupama. Razvoj aplikacije i pripremu sadržaja podržao je i Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci.


Prijava u OnMyMind je dobrovoljna i služi samo kako bi aplikacija mogla „zapamtiti“ gdje si stao/la s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio/la i slično. Za one koji to ne žele, omogućeno je korištenje OnMyMind sadržaja bez prijave!

Za upite o radu Odsjeka za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja NZZJZ PGŽ možete se javiti na broj 051/335-920, a komentare i prijedloge o aplikaciji možete nam slati na onmymind@zzjzpgz.hr.

ARHIVA NOVOSTI

SUKLADNI UZORCI NA PODRUČJU GRADA ČABRA

Ponovljenim uzorkovanjem vode za ljudsku potrošnju dana 27.05.2024. u mjestima Donji Žagari, Plešce i Gorači ustanovljeno je da su uzorci SUKLADNI Pravilniku o parametrima

NATJEČAJ ZA SPECIJALIZACIJU

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije raspisao je Natječaj za upućivanje doktora medicine na specijalizaciju iz: Pisane prijave na

Ospice

Zadnjih mjeseci se bilježi povećan broj oboljelih od ospica u Europi, a pogotovo u nama susjednim zemljama (BIH , Srbija

Skip to content