NZZJZ PGŽ u Crikvenici održava „Dane otvorenih vrata – kontrola kvalitete bazenskih voda“ namijenjeno privatnim iznajmljivačima

U četvrtak, 11. svibnja 2023. godine u 16:00 sati u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo PGŽ – Ispostava Crikvenica održat će se „Dani otvorenih vrata – kontrola kvalitete bazenskih voda“, namijenjeno privatnim iznajmljivačima.

S obzirom na zakonsku obvezu ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), ali i veliki interes javnosti, NZZJZ PGŽ nastavlja s organizacijom “Dana otvorenih vrata” diljem županijskih ispostava.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem prijavnog obrasca.


ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content