NZZJZ PGŽ sudjelovao na 21.Congress of European Union for School and University Health and Medicine pod nazivom ” School and adolescent health priorities, rethinking-redefining-responding”

U Splitu je od 29.rujna do 02.listopada 2022. godine održan 21.Congress of European Union for School and University Health and Medicine pod nazivom ” School and adolescent health priorities, rethinking-redefining-responding”.

Također, održan je i 6. Hrvatski kongres školske i sveučilišne medicine, namijenjen posebno studentskoj populaciji, a istodobno je održana i Sesija unutar međunarodnog kongresa za medicinske sestre. Kongres je zabilježio iznimnu posjećenost s više od 300 uzvanika iz 13 Europskih zemalja.

U programu je sudjelovalo nekoliko pozvanih predavača svjetskog glasa, kojima je u fokusu zdravstvena zaštita djece i mladih. Uz zanimljiva uvodna predavanja, izlaganja, radionice, okrugle stolove, iznimno je bila plodonosna rasprava te su zaključci kongresa objedinjeni u Deklaraciji. na Kongresu su aktivno sudjelovali i djelatnici našeg Odjela i Odjela zdravstvene ekologije. Program Kongresa možete pronaći ovdje.


ARHIVA NOVOSTI

EUROPSKI TJEDAN TESTIRANJA 2023.

Ove godine, kao i svake prethodne, povodom obilježavanja Europskog tjedna testiranja, Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ organizira brojne aktivnosti

Skip to content