NZZJZ PGŽ sudjelovao na 21.Congress of European Union for School and University Health and Medicine pod nazivom ” School and adolescent health priorities, rethinking-redefining-responding”

U Splitu je od 29.rujna do 02.listopada 2022. godine održan 21.Congress of European Union for School and University Health and Medicine pod nazivom ” School and adolescent health priorities, rethinking-redefining-responding”.

Također, održan je i 6. Hrvatski kongres školske i sveučilišne medicine, namijenjen posebno studentskoj populaciji, a istodobno je održana i Sesija unutar međunarodnog kongresa za medicinske sestre. Kongres je zabilježio iznimnu posjećenost s više od 300 uzvanika iz 13 Europskih zemalja.

U programu je sudjelovalo nekoliko pozvanih predavača svjetskog glasa, kojima je u fokusu zdravstvena zaštita djece i mladih. Uz zanimljiva uvodna predavanja, izlaganja, radionice, okrugle stolove, iznimno je bila plodonosna rasprava te su zaključci kongresa objedinjeni u Deklaraciji. na Kongresu su aktivno sudjelovali i djelatnici našeg Odjela i Odjela zdravstvene ekologije. Program Kongresa možete pronaći ovdje.


ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content