Search
Search
Close this search box.

NZZJZ PGŽ i ove godine provodi besplatnu edukaciju za privatne iznajmljivače o preporukama za pravilno održavanje bazenskih voda

S obzirom na zakonsku obvezu ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenskih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), ali i veliki interes javnosti, NZZJZ PGŽ nastavlja s organizacijom besplatnih edukacija za iznajmljivače o zakonskoj obvezi ispitivanja i preporukama za pravilno održavanje bazenskih voda.

Ove godine u Rijeci edukacija se provodi 21. ožujka 2024. u prostoru Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije (NZZJZ PGŽ) na adresi Krešimirova 52a od 17:00 do 18:00 h.

Broj sudionika je ograničen te svoje mjesto za edukaciju možete rezervirati na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/tfA7uJy64z9xdjaX7

Na navedenoj edukaciji svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe samog ispitivanja.

Edukacije će se održati i na području Ispostava NZZJZ PGŽ: Opatiji, Crikvenici, Krku, Rabu, Malom Lošinju, Cresu i Delnicama, a o terminima i mjestu održavanja obavijestit ćemo naknadno putem službene web stranice i društvenih mreža NZZJZ PGŽ.


ARHIVA NOVOSTI

VIRUSNI HEPATITISI

Srpanj se obilježava kao Mjesec svjesnosti o hepatitisu, unutar kojeg  28. srpnja obilježavamo Svjetski dan hepatitisa…

Skip to content