NZZJZ PGŽ diljem županije održava „Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena“ namijenjeno privatnim iznajmljivačima

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije krajem ožujka održao je prve Dane otvorenih vrata – Preporuke za pravilno održavanje bazena“, s ciljem pružanja privatnim iznajmljivačima preporuka i savjeta za pravilno održavanje bazena u sklopu privatnih iznajmljivačkih smještajnih jedinica.

S obzirom na zakonsku obvezu ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), ali i velikog interesa javnosti, NZZJZ PGŽ nastavlja s organizacijom “Dana otvorenih vrata” diljem županije.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te će u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti upute i informacije vezane uz procese i protokole provedbe ispitivanja.

Broj sudionika je ograničen, a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem prijavnog obrasca na kojem je moguće odabrati jedan od ponuđenih termina u Delnicama, Opatiji, Crikvenici, Krku, Rabu, Malom Lošinju  i Cresu. Termini ponovnog održavanja u Rijeci bit će naknadno objavljeni.

Termini unutar prijavnog obrasca vidljivi su do ispunjenja maksimalne kvote sudionika, a u slučaju velikog broja prijavljenih, NZZJZ PGŽ obavijestit će građane o novom terminu održavanja “Dana otvorenih vrata –  Preporuka za pravilno održavanje bazena”.


ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content