Search
Search
Close this search box.

NZZJZ PGŽ 20. listopada sudjeluje na UNIRI Job Fairu – tražimo kandidate za svoj tim!

U sklopu Dana karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days, koji se po prvi puta organiziraju s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije nastupit će na UNIRI Job Fairu – središnjoj aktivnosti Dana karijera, a koji će se održati 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

NZZJZ PGŽ, kao i ostalih četrdesetak izlagača, u potrazi je za idealnim kandidatima za svoj radni tim, a u posebnom fokusu i interesu su sanitarni tehničari, ekološki tehničari, medicinski tehničari te laboratorijski tehničari.

Na štandu u prizemlju Sveučilišnih odjela predviđena je i prezentacija o djelatnostima i aktivnostima NZZJZ PGŽ, a za sve informacije o mogućnostima zapošljavanja na raspolaganju su i djelatnici NZZJZ PGŽ koji će odgovarati na pitanja potencijalnim budućim kandidatima.

Također, u 17:55 NZZJZ PGŽ održat će i pitch prezentaciju u dvorani O-028 u trajanju od 15 minuta, na kojoj će moći sudjelovati svi zainteresirani te se dodatno informirati o širokom djelokrugu rada u području javnog zdravstva.

Nakon 20:00 sati uslijedit će druženje, odnosno prilika za međusobno upoznavanja studenata, alumna i poslodavaca u neformalnom okruženju.

ARHIVA NOVOSTI

Skip to content