Search
Search
Close this search box.

Jačanje kapaciteta za prevenciju i ranu detekciju rizika i stanja vezanih uz kronične nezarazne i maligne bolesti u Primorsko-goranskoj županiji i Republici Hrvatskoj

Nastavni Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije prijavio je projekt naziva “Jačanje kapaciteta za prevenciju i ranu detekciju rizika i stanja vezanih uz kronične nezarazne i maligne bolesti u Primorsko-goranskoj županiji i Republici Hrvatskoj” u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo. Svrha projekta je jačanjem kapaciteta NZZJZPGŽ te drugih županijskih zavoda te domova zdravlja s područja Republike Hrvatske unaprijediti znanja i vještine zdravstvenih djelatnika za učinkovitije upravljanje i provedbu aktivnosti prevencije i ranu detekciju kroničnih nezaraznih bolesti s naglaskom na šećernu bolest, kardiovaskularne i maligne bolesti. Ukupan iznos bespovratnih sredstava iznosi 946.463,07 HRK.

U ime NZZJZ PGŽ Ugovor je potpisao ravnatelj prof.dr.sc. Vladimir Mićović, dr.med., a svečanosti su prisustvovali ministar zdravstva izv. prof. dr. sc. Vili Beroš, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar i državni tajnik Ministarstva rada i mirovinskoga sustava Dragan Jelić.

Pogledajte slike

ARHIVA NOVOSTI

VIRUSNI HEPATITISI

Srpanj se obilježava kao Mjesec svjesnosti o hepatitisu, unutar kojeg  28. srpnja obilježavamo Svjetski dan hepatitisa…

Skip to content