Ispostavi Rab dodijeljena Plaketa Grada Raba

Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije – Ispostavi Rab dodijeljena Plaketa Grada Raba za izuzetne rezultate i naročiti doprinos u razvoju Grada na području zdravstvene skrbi

Gradsko vijeće Grada Raba dodijelilo je Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije- Ispostavi Rab Plaketu Grada Raba za izuzetne rezultate i naročiti doprinos u razvoju Grada Raba na području zdravstvene skrbi.

Ovo iznimno priznanje potvrda je kontinuiranog ulaganja NZZJZ PGŽ u podizanje kvalitete javnozdravstvenog standarda na području otoka Raba, ali i nastojanja da kvaliteta usluge u županijskim Ispostavama prati standard riječkog Zavoda.

Podizanje standarda zdravstvene skrbi na otocima jedan je od mnogobrojnih, ali ključnih čimbenika razvoja otoka i zadržavanja njegovog stanovništva, a vođen tom premisom, NZZJZ PGŽ nastavit će ulagati napore u podizanje kvalitete javnozdravstvenih usluga svih otočnih, ali i ostalih Ispostava diljem Primorsko-goranske županije.

ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content