Search
Search
Close this search box.

Djelatnici NZZJZ PGŽ zajedničkom humanitarnom akcijom „Božićni poklon“ uljepšali blagdane korisnicima prihvatilišta i žrtvama obiteljskog nasilja

U sklopu Međunarodnog dana volontera, ali i blagdanskog duha darivanja, djelatnici NZZJZ PGŽ zajedničkom su humanitarnom akcijom „Božićni poklon“ razveselili bar na trenutak, one najpotrebitije među nama  – štićenike Doma sv. Ana i korisnike u Prihvatilištu „Ruže sv. Franje“.


Humanitarna akcija „Božićni poklon“ simbolički je započela 5. prosinca na dan obilježavanja Međunarodnog dana volontera prikupljanjem donacija djelatnika NZZJZ PGŽ, koje su 20. prosinca prigodno uručene ženama i djeci žrtvama obiteljskog nasilja – štićenicima Doma sv. Ana, a 21. prosinca – korisnicima Prihvatilišta „Ruže sv. Franje“.

Cilj humanitarne akcije „Božićni poklon“ je darivanje onih koje nema tko darivati, ali i prenijeti duh zajedništva te podsjetiti da je volontiranje uzajamni proces davanja i primanja i nije rezerviran samo za blagdane.


Prikupljanjem osnovnih životnih potrepština za najpotrebitije skupine, djelatnici NZZJZ PGŽ u ovo blagdansko vrijeme darivanja i zajedništva podsjećaju na one manje sretne među nama, ali i odgovornost svih nas kao društva da se osvrnemo na one najpotrebitije.

ARHIVA NOVOSTI

VIRUSNI HEPATITISI

Srpanj se obilježava kao Mjesec svjesnosti o hepatitisu, unutar kojeg  28. srpnja obilježavamo Svjetski dan hepatitisa…

Skip to content