Cjepivo protiv gripe besplatno za sve skupine osiguranika

Temeljem Suglasnosti ministra zdravstva od 11.01.2023., obavještavamo vas da je sezonsko četverovalentno cjepivo protiv gripe za sezonu 2022./2023. besplatno za sve skupine osiguranika.

Iako je optimalno vrijeme za cijepljenje protiv gripe prije početka epidemijske pojave gripe, preporuka je da se svi zainteresirani cijepe jer je epidemija u uzlaznoj putanji i trajat će još nekoliko mjeseci. Zbog veće izloženosti infekcijama i rizicima masovnijeg izostanka s posla, cijepljenje se posebno preporučuje osobama koje borave u kolektivima.

NZZJZ PGŽ raspolaže s dostatnim količinama cjepiva te će, pored stavljanja na raspolaganje cjepiva liječnicima primarne zdravstvene zaštite, provoditi cijepljenje u sjedištu i ispostavama NZZJZ PGŽ tijekom radnog vremena epidemioloških ambulanti i cijepnih punktova.

Raspored cijepljenja nalazi se na internet stranici Zavoda, a cijepljenje u sjedištu Zavoda, na adresi Krešimirova 52a, provodi se od ponedjeljka do petka, od 08:00-19:00 sati.

ARHIVA NOVOSTI

DAN PLAVIH IRISA

Dan plavih irisa, dan posvećen osobama oboljelim od raka debelog crijeva. Rak debelog crijeva može se izliječiti ako se otkrije

Skip to content