Search
Search
Close this search box.

„BIJELO SRCE“ NZZJZ PGŽ – Nagrađena magistra sestrinstva Anja Del Vechio

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva po prvi put u Primorsko-goranskoj županiji dodijeljeno je 19 nagrada „Bijelo srce“ istaknutim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima iz sustava zdravstva, socijalne skrbi te odgoja i školstva koji su dali doprinos razvoju sestrinstva i očuvanju temeljnih moralnih vrijednosti i dužnosti medicinskih sestara.

Ponosni smo što je djelatnica Odjela školske i adolescentne medicine, magistra sestrinstva, Anja Del Vechio primila „Bijelo srce“ na svečanosti u foajeu HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, 11. svibnja 2024.

Uz rad u Zavodu veliki doprinos daje i studentima kao izvrstan predavač i mentor studentima prijediplomskog i diplomskog studija sestrinstva na Fakultetu zdravstvenih studija. Članica je više profesionalnih udruženja i aktivno sudjeluje u svim aktivnostima promocije zdravlja. Volonterka je SLON telefona za pomoć mentalnom zdravlju i dobrovoljni je darivatelj krvi s više od 25 darivanja. 

Zahvalnicu za sudjelovanje u organizaciji Međunarodnog dana sestrinstva u ime ravnatelja NZZJZ PGŽ doc.dr.sc. Željka Linšaka, dipl.sanit.ing. preuzela je zamjenica voditeljice Odjela školske i adolescentne medicine doc.dr.sc. Tatjana Čulina, dr.med. spec. školske medicine.


ARHIVA NOVOSTI

Skip to content