PRESTANAK RADA TELEFONA U NZZJZPGZ

Poštovani,

Zbog tehničkog kvara trenutno ne rade fiksni brojevi prema Zavodu za javno zdravstvo PGŽ, mobilna telefonija je u funkciji. Hvala na razumijevanju.

TOPLINSKO UPOZORENJE

Upozorenje na toplinske valove koji mogu djelovati na zdravlje

DRŽAVNI HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD, Služba za vremenske analize i prognoze

Pročitajte više...

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom u NZZJZPGZ

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom - put ka TQM-u

Svi certificirani i akreditirani sustavi čine jedan jedinstveni integrirani sustav upravljanja kvalitetom u Zavodu. Opredjeljenjem Uprave Zavoda za integracijom potrebnih sustava kvalitete definiran je put ka postizanju TQM-a (upravljanja potpunom kvalitetom) u radu Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Opširnije...

Živjeti zdravo- Volonteri u parku

Obilježen je Međunarodni dan obitelji

Odjel socijalne medicine u suradnji s Gradom Rijeka - Rijeka zdravi grad i OŠ Nikola Tesla obilježio je Međunarodni dan obitelji. Bilo je to druženje roditelja i djece gdje nije nedostajalo igre smijeha, opuštenosti i pozitivne energije.

Opširnije...

Tribina

Tribina povodom obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije i Europskog dana debljine, 16.5.2019., četvrtak, Gradska vijećnica, 11:00-13:00 sati

Organizatori: NZZJZ PGŽ, KBC RI, Medicinski fakultet Rijeka, Hrvatsko društvo za javno zdravstvo HLZ-a, Hrvatsko društvo za debljinu HLZ-a, Hrvatsko društvo za hipertenziju HLZ-a, Grad Rijeka: „Rijeka – zdravi grad“

Nazivi predavanja: Debljina – jučer, danas, sutra, Epidemiologija hipertenzije u RH i svijetu i javnozdravstveni značaj istraživanja (projekt EH UH), Uhranjenost i rizici za kardiovaskularno zdravlje kod školske djece, Sve počinje od prehrane... Moderator: izv.prof.dr.sc. Iva Sorta-Bilajac Turina, dr.med.

Živjeti zdravo- Volonteri u parku

Međunarodni dan obitelji

Odjel socijalne medicine u suradnji s Gradom Rijeka - Rijeka zdravi grad i OŠ Nikola Tesla 15.5.2019. obilježit će Međunarodni dan obitelji na igralištu škole uz druženje, igru i natjecanja učenika i roditelja.

Opširnije...

Živjeti zdravo- Volonteri u parku

Međunarodni dan tjelesne aktivnosti

Odjel socijalne medicine u suradnji s Gradom Rijeka - Rijeka zdravi grad, Maticom umirovljenika grada Rijeke te OŠ Nikola Tesla, Podmurvice i Gelsi, 10.5.2019. u Parku Mlaka obilježili su Međunarodni dan tjelesne aktivnosti.

Opširnije...

Trening za trenere

„Sigurnost i zaštita djece i mladih na internetu“

Dana 9. i 10. svibnja 2019. godine u Gradskoj Vijećnici u Rijeci održat će se trening za trenere na temu „Sigurnost i zaštita djece i mladih na internetu“. Trening se provodi u sklopu projekta „Upoznajmo i prepoznajmo e-nasilje – program prevencije elektroničkog nasilja“ koji je dobio financijsku podršku od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u okviru Poziva za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini.

Opširnije...

Živjeti zdravo- Volonteri u parku

Obilježavanje Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti

Odjel socijalne medicine/Odsjek za gerontologiju u suradnji s Gradom Rijeka - Rijeka zdravi grad, Maticom umirovljenika grada Rijeke te OŠ Nikola Tesla, Podmurvice i Gelsi, 10.5.2019. u Parku Mlaka obilježit će Međunarodni dan tjelesne aktivnosti.

Opširnije...

Simpozij cijepljenje

ODRŽAN SIMPOZIJ O CIJEPLJENJU 2019. GODINE

Dana 25.travnja 2019. godine Epidemiološki odjel Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ organizirao je u dvorani Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci simpozij „Cijepljenje 2019” čime smo prigodno obilježili Europski i Svjetski tjedan cijepljenja (23.-30.travanj 2019.).

Sažetke predavanja možete vidjeti ovdje...

OBAVIJEST liječnicima primarne zdravstvene zaštite

Budući da smo u "probnoj " fazi rada korištenja eUputnica, uzorci pacijenata za mikrobiološke analize bit će zaprimljeni samo uz "crvenu" uputnicu! Ispis podataka iz eUputnice na običnom uredskom papiru nije važeći u ovoj fazi rada. Molimo Vas da poštujete niže citirani naputak iz HZZOa:

Uvođenje e-Uputnice je u probnom radu, znači mjerodavna je papirnata uputnica, a elektronička verzija je dodatna funkcionalnost čiji sadržaj mora u potpunosti odgovarati njezinoj papirnatoj verziji na tiskanici uputnice (objavljena u NN). Uvjeti za prelazak u paralelni rad (mjerodavna je eUputnica, sadržaj papirnate se ne ispisuje na tiskanoj uputnici već na bijelom papiru) nisu ispunjeni. Potrebno je osigurati kontinuitet poslovanja i oporavak nakon nepovoljnog događaja, prilagoditi postupanja vezana za naručivanje, osigurati veći broj korištenja dohvata i rezervacije te slanja nalaza da bi se prošlo u paralelni rad.

A R H I V A  V I J E S T I

Pregled arhive vijesti >>


MONITORING